MANYANET REUS A
69
56
CERBERUS ARTES

El Cerberus Artes ha perdut a domicili al camp del Manyanet en un partit amb moltes baixes per part dels artesencs.

Tot i només ser 7 jugadors els artesencs han lluitat per la victòria i fins ben entrat l'últim quart hi ha hagut opcions.
Un bon planteig d'una zona 2-3 ha permès als visitants jugar molt tancats i aprofitar el desencert dels reusencs per aconseguir controlar el rebot i fer bàsquets senzills amb contraatacs. El partit estava obert tota la primera part. A la segona part els locals can començar a entrar al partit i anotant amb més facilitat degut a bons moviments dels jugadors interiors que rebien moltes pilotes senzilles al pal baix.
Al final la fatiga va fer que els artesencs ,que per culpa d'una lesió al segon quart van acabar amb 6, no poguessin apropar-se al marcador i caiguessin derrotats.