U.E. SANT CUGAT 1
90
74
LA LLOSA ARTES

Derrota sense pal·liatius d’un La Llosa Artés poc efectiu a la pista del Sant Cugat. Els vallesans van plantejar un partit molt físic i això va incomodar en tot moment els jugadors bagencs. L’inici local va ser molt fort i amb un parcial de 12-0 van començar a marcar les primeres diferències. L’equip vermell errava situacions fàcils de llançament i els locals ho aprofitaven prou bé. Amb el pas dels minuts els homes de Toni Mañosas van començar a millorar i a dos minuts del descans van aconseguir empatar el partit però algunes errades en defensa i en atac van donar un avantatge de sis punts al Sant Cugat al descans (41-35). Segurament aquí va estar la clau de la derrota artesenca.

El tercer quart va ser de clar color del Sant Cugat. Els locals van sortir amb una intensitat molt elevada i això, afegit a alguna decisió arbitral un xic polèmica, va fer que les diferències anessin en augment fins a arribar als vint punts de marge al seu favor (70-50).

Amb tot el peix gairebé venut va arribar-se al darrer quart. La Llosa Artés va intentar reaccionar a còpia de lluita i d’empenta però no va poder apropar-se al marcador. El proper partit de lliga dels artesencs serà a la seva pista contra el Sedis Hidrology.

Estadístiques:
http://www.basquetcatala.cat/recursos/estadistiques/2015/037/101/02/23/0...

Vídeo i crònica:
http://www.cugat.cat/noticies/videos/117858

Fonts: Regió7 i Cugat.cat

dissabte, 12 març, 2016 - 17:30