SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET
88
81
LA LLOSA ARTES

La Llosa Artés va perdre una oportunitat d’or de refermar la gran victòria de la setmana passada contra el Sant Adrià i va perdre a la pròrroga contra un Bàsquet Bisbal que va viure de la inspiració dels seus dos grans anotadors, Montiel, que va fer 34 punts i Mitjans, amb 21.

Des d’un bon inici els homes de Toni Manyosas van anar a remolc. L’Artés va començar força desconcertat i la Bisbal va començar a agafar una bona ratxa anotadora que els bagencs no van saber aturar.Al final del primer quart els del Baix Empordà guanyaven per un clar 27-20. Al segon quart els artesencs van donar més bona imatge i van aconseguir anivellar el joc. La millora en defensa va ser evident i l’equip trobava bones opcions en atac. El resultat de 40-37 al descans deixava el partit totalment obert de cara a la represa. L’inici del tercer quart va tornar a ser bastant dolent i els locals van tornar a prendre un avantatge bastant còmode. Per part artesenca només Portella, Llort i Pepo van mantenir l’equip en atac i les aspiracions de victòria encara es mantenien intactes tot i el resultat de 61-55 de la fi del tercer quart.

Al darrer quart l’Artés altre cop va millorar la seva imatge i va aconseguir reaccionar i es va arribar a un final de partit anivellat. Al final fins i tot els homes artesencs entrenats per Toni Manyosas van tenir el llançament per endur-se el triomf però el van acabar fallant i el partit va anar a la pròrroga.

Al temps afegit es va repetir una mica la història dels inicis del primer i del tercer quart. És a dir, el conjunt empordanès va sortir més concentrat i va començar a agafar avantatges que l’Artés no va poder reduir. Al final, l’encert del conjunt local en els tirs lliures i algunes errades ofensives dels jugadors artesencs van acabar decantant la victòria a favor del conjunt bisbalenc.

Estadístiques:
http://www.basquetcatala.cat/estadistica/estadistica_partit/2015/037/101...

Font: Regió 7

dissabte, 16 gener, 2016 - 15:45