SANT QUIRZE BASQUET CLUB A
87
106
CB ARTÉS A

El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria lluny de la seva pista, en aquesta ocasió davant el Sant Quirze, el qual va superar per un resultat final de 87-106. Amb aquest triomf, el dotzè de la temporada, el conjunt artesenc avança una posició en la classificació i ja és tercer, ja que el Mataró Parc Boet va caure derrotat a la pista complicada del Sant Cugat (84-69).

Als primers deu minuts del matx els homes dirigits per Toni Manyosas van iniciar el seu festival ofensiu, ja que van anotar fins a 28 punts i van agafar deu punts de marge (18-28) davant un rival que oferia un bon nivell però que era insuficient per aturar els bagencs. Aquesta tendència es va mantenir completament al segon període gràcies a l'aportació d'homes com Roger Portella (va anotar 35 punts, amb vuit triples inclosos) o Eduard Boja (que en va sumar 32). Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tretze punts de marge per als visitants (40-53).

Al tercer quart els homes de Manyosas van marcar un ritme molt alt de joc, amb molta intensitat, i el Sant Quirze no va ser capaç de seguir-lo. Els artesencs van trencar el duel i van entrar als deu darrers minuts amb tot decidit (60-85), ja que en aquest període només van haver de controlar la diferència per acabar enduent-se la victòria sense problemes. En la propera jornada, el CB Artés rebrà la visita del Club Natació Sabadell, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte a partir de les 18.15 hores.