LA LLOSA ARTES
75
85
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET

Després d’haver fet unes tres quartes parts de campionat molt bones lluitant a la zona alta per ser a la fase d’ascens, el CB Artés ha acabat la temporada amb un cert mal regust amb tota una sèrie de derrotes consecutives que va acabar amb la de dissabte contra un Sol Gironès que, en cas de guanyar, evitava el descens.

Ben aviat es van veure les dinàmiques contraposades de tots dos equips. Els locals van sortir sense cap pressió mentre que els de La Bisbal ho van fer amb la màxima pressió, anotant amb molta facilitat. Els locals estaven prou bé en atac però la intensitat en defensa no era ben bé la mateixa.

Des d’un bon inici el Sol Gironès va fer-se amb el control d'un partit liderats per Montiel, un dels millors anotadors de la categoria i que dissabte va fer 27 punts anotant gairebé en totes les situacions. Els homes de Toni Mañosas no estaven al seu millor moment i amb el pas dels minuts el partit tenia un clar color visitant.

El resultat al descans era d’un clar 39-52 pels visitants. A la segona meitat els bagencs van intentar canviar una mica la dinàmica i van posar-s’hi un xic més. El parcial de 57-65 a la fi del tercer quart encara donava alguna opció, però als darrers minuts els visitants van saber mantenir el cap fred per acabar assegurant la victòria.