C.B. ROQUETES GARRAF
49
54
C.B. ARTES

El senior femení del CB Artes es desplaçava a jugar a la pista del Roquetes Garraf, un partit a priori igualat mirant la classificació, ja que els dos equips tenien les mateixes victòries!

El partit començava amb dos triples visitants i poc encert de les jugadores del Roquetes que va fer que al minut 5 el marcador fos 1-8, a partir d'aqui vam començar a cometre perdudes de pilota deixan fer cistelles facils per marxar per darrera el marcador 17-13.
En el segon periode es va veure un joc molt trabat i poc vistos, pero amb molts tirs lliures fallats, i la bona defensa permetia seguir en el partit. 29-22
La clau del partit va ser aquest tercer periode, gracies a una gran defensa que permetia tenir molt d'encert en atac on al minut dos del tercer periode vam aconseguir girar el marcador 29-31 amb 3 triples seguits. Aquests deu minuts vam defensar increiblement bé amb grans ajudes, controlar rebot i sobretot totes les jugadores aportan moltes coses, això va fer que arribesim al últim periode al marcador 35-43.
La recta final del partit tot i que les jugadores locals van intentar capgirar el marcador pressionan tota pista com a últim recurs varem aconseguir tirar el partit endavant, 49-54!

CB ARTES: Queralt 2, MarionaE 23, Bosch 6, Marina 1, Sole 3, Sira 4, Bernadas, Mery 10, Anja 4.

dissabte, 19 desembre, 2015 - 18:30