CB ARTÉS A
96
61
CB SANTA COLOMA A

El Club Bàsquet Artés va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Santa Coloma, al qual va derrotar per un resultat final de 96-61. El matx es va disputar just després de la presentació dels equips de l’entitat artesenca, i per tant el pavelló era ple de gom a gom.

Els jugadors dirigits per Toni Manyosas van fer un gran inici, mantenint l’encert en el llançament exterior de la setmana passada a la pista del CN Sabadell. Al final del primer quart els locals ja guanyaven per catorze punts de diferència (27-13). En el segon període el conjunt visitant, liderat pel seu base López, va aprofitar algunes errades de l’Artés per retallar distàncies i situar-se només nou punts per sota a la mitja part de l’enfrontament (45-36).

A la segona meitat els bagencs van tornar a sortir amb molta força, anotant en els contraatacs i des de la llarga distància. En aquest últim aspecte va destacar Oriol Sensat, autor de vuit dels nou triples del seu equip i que va acabar amb un total de 26 punts. Es va arribar al final del tercer quart amb dinou punts de marge pels locals (74-55). En els darrers deu minuts els artesencs no van abaixar el ritme i van ampliar la diferència fins al 96-61 amb el qual es va arribar al final del duel.

L’única nota negativa del partit per als bagencs va ser la lesió al genoll de Xavier Balaguer, que encara no se sap quant temps podria estar de baixa. En la propera jornada
l’Artés visitarà la pista d’un dels cuers del grup, el Sant Gervasi, que encara no coneix la victòria. El matx es posarà en marxa el proper diumenge 13 de novembre a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Font: Regió7

dissabte, 5 novembre, 2016 - 18:15