AUTOROBLES ARTES
63
40
BEEP BASQUET BERGA

Partit molt complert de les artesenques amb un dels millors equips de la lliga. Tot i començar freg a freg, els últims minuts del primer quart les locals van decidir començar a apretar les línies de defensa i fent així un parcial de 11 a 2 amb tansols dos minuts. A partir d'aquí, la bona tònica es va mantenir i l'Artés va seguir augmentant diferències que en algun moment van arribar als 25 punts. Val a dir també que el Berga en alguns moments del tercer quart va aconseguir fer u bon parcial (2 a 10) que no va incomodar a les locals, que es van sobreposar sense problemes acabant el partit jugant amb molta fluïdesa.

Sònia 9, Íngrid 9, Clàudia 3, Tiana 4 i Vilatersana - cinc inicial - Segura 18, Morera 12, Júlia Cots 6, Bañeza 2 i Judit.

Parcials: 17-9 / 16-11 / 19-12 / 11-8

dissabte, 5 març, 2016 - 10:00