El júnior masculí al torneig de Vic

3 gener 2016 - 11:39am -- cbartes

El júnior masculí del CB Artés ha disputat aquest dissabte dia 2 de Gener el torneig de la Universitat de Vic quedant en la 8à posició. Tot i això els jugadors i tècnics han gaudit molt del torneig.
L'inici del torneig el van disputar amb el campió de la categoria, el CB Vic Cadet. Un equip que tot i ser d'edat més petita van demostrar un gran potencial i van posar amb molts problemes els artesencs.
Unes hores més tard, el CB Artés va jugar contra el AECAM Malgrat, en un partit molt renyit fins al final que va acabar en derrota. Després d'un bon dianr els artesencs es van desplaçar al pavelló de l'Ausoneta per finalitzar la fase de grups contra el Vilatorta, l'equip va agantar bé la primera embestida del rival però a la segona va sucumbir i va deixar escapar el partit.
Ja per últim, en el partit de consolació contra el CB Vic júnior l'Artés va veure mermades les seves forces i no va disputar un gran partit.

Tot i els mals resultats i quedar en 8à posició l'equip s'ho va passar motl bé i va poder passar tot el dia junts per enfortir més els llaços d'amistat entre ells.

Tag: