TORNA EL 3X3 DE BÀSQUET AL CARRER!

25 agost 2021 - 1:53pm -- cbartes

***

Després d'un any sense poder-lo gaudir, el proper DIUMENGE 5 DE SETEMBRE es celebrarà a partir de les 10 hores del matí AL PASSEIG DIAGONAL D'ARTÉS una nova edició del clàssic 3x3 de bàsquet al carrer de Festa Major, organitzat pel Club Bàsquet Artés.

De nou, podeu apuntar-vos en qualsevol de les 3 CATEGORIES que us proposem en funció del vostre any de naixement:

  • MINI - nascuts a partir del 2010 - 5€/persona
  • INFANTIL - nascuts entre el 2006 i 2009 - 5€/persona
  • ABSOLUTA - nascuts el 2005 i anteriors - 5€/persona

Recordem que el pagaments del torneig es farà el mateix dia del torneig en efectiu i abans de començar i serà imprescindible per a participar. Degut a la incertesa del moment, enguany el preu només inclou aigües pels participants. Hi haurà servei d'esmorzar i barra a part per aquelles persones que ho vulguin. Sempre en compliment de les mesures sanitàries del moment!

També en funció d'aquestes mesures, l'organització decidirà el protocol d'obligat compliment que es durà a terme al llarg de la jornada. Aquest, sortirà del protocol establert per la Federació Catalana de Bàsquet expressament pel circuit de 3x3 de Catalunya.

Totes les INSCRIPCIONS hauran de fer-se com a màxim fins el dijous 2 de setembre a les 23:59h a través del següent formulari: 

https://forms.gle/nv1wsvuUSkxy9nAPA

No hi falteu i veniu a participar al 3x3 de bàsquet al carrer més popular de tots!

Tag: